Recovery

Data herstel van elk soort apparaat, pc, laptop of harde schijf

Of het nou een geheugenkaartje is van de camera, een externe harde schijf of gegevens die nog in je gecrashte mobiele telefoon zitten, het maakt niet uit!
Bel en breng uw datadrager naar onze werkplaats, zodat wij direct kunnen beginnen met het achterhalen van uw data.

Uitleg en Methodiek

Professioneel data recovery en systeemherstel. Met meer dan 10 jaar praktische ervaring op het gebied van reparatie van verschillende soorten computer systemen, het oplossen van complexe problemen op zowel gebruikers als admin niveau, gespecialiseerd en gecertificeerd in het achterhalen maar ook het herstellen van digitale informatie. Van elk soort data drager: sd kaarten, harde schijven (intern of extern) is het in principe goed mogelijk om de data er weer af te halen. Hiervoor moet de datadrager zelf wel intact zijn. Bewegende delen mogen geen vreemde schurende of tikkende geluiden laten horen. In dat geval heeft u een fysieke, of een hardware matige beschadiging waarvoor ik u kan doorverwijzen naar een goede en betaalbaar bedrijf die dat soort data recovery uitvoert.

Niet alleen het achterhalen van data, ook het herstellen van beschadigde data is mogelijk. Voor het herstellen wordt een virtuele herstructurering van beschadigde sectoren uitgevoerd. Hierdoor worden beschadigde delen van een bestand herstelt en waardoor de data weer bruikbaar wordt. Van bijna alle oude apparaten of mobiele telefoons haal ik de data weer terug, uw oude pc op zolder of die oude iphone, van oude niet langer gebruikte apparaten haal ik de gegevens tevoorschijn.